Паметник БГ изработва луксозни надгробни паметници , както по Ваш проект и виждане, така и с избран от Вас модел от каталога ни с паметници. Разполагаме със собствен цех и работим без посредници, за това можем да предоставим много по-достъпни цени от предлаганите на пазара.

През над 20-те години опит, които натрупахме в каменоделството сме изработили стотици луксозни паметници и обекти , както на известни личности, така и на по-обикновени хора. Луксозните паметници отразяват високия статус на починалия или показват колко много обичан е бил през земния си път от всички близки. Чрез изграждането на такъв паметник, близките засвидетелстват благодарността и любовта си към него.

  • Най-често предпочитаният материал за изработка на луксозни надгробни паметници е гранитът. Предпочитан вариант за портрет при гранита е ръчно рисуваният от художник гравиран портрет . За едно наистина луксозно изпълнение се счита, когато са допълнени и красиви елементи от гранит : покривна плоча от гранит, пълна облицовка на желязо-бетоновия фундамент (основа), облицовка на пътеките, гранитна масичка, пейка, ваза, фенер и т.н. Една от най-новите технологии триплекс паметниците, също все повече присъстват в изработката на луксозни паметници.

 

  • Друг луксозен вариант за надгробен паметник и цялостно изграждане на гроб е белият мрамор. Той е по-бюджетен вариант от гранита, а стои също толкова внушително и красиво. Отново могат да се допълнят елементи за един наистина луксозно завършен гроб, който ще се забелязва от всеки минал покрай него.

Всеки паметник е уникална ръчна изработка. Споделете ни Вашата идея и ние ще я осъществим в реалност.

Работим с всички гробищни паркове в гр.София и страната. Можем да доставим и монтираме паметници до всяка една точка в България.

Свържете се с нас по е-майл или ни звъннете на тел: 0889 704 804, за да изработим най-красивият и качествен вариант за Вашите близки.