Каменоделска фирма „Дан Комерс 09“ ЕООД (Паметник БГ) изработва надгробни паметници в София от мрамор, гранит, варовик , паметници с триплекс.

Фирмата ни е с над 20-годишен опит в каменоделските услуги и член на Съюза на българските каменоделци. Имаме и много налични модели, които може да разгледате в работилницата ни. Точен адрес може да видите в раздел „Контакти“.

Надгробните паметници, които изработваме са изцяло ръчна изработка. Разполагаме със собствен цех и работим без посредници, за това и цените, които предлагаме са достъпни. Работим с всички гробищни паркове в град София.

Разгледайте цените на част от нашите предлагани мраморни паметници в раздел „Цени на на надгробни паметници“. За останалите модели, цената зависи от сложността на изработка и добавените елементи, за това най-добре е да направте запитване чрез е-майл, чрез платформата в сайта ни или по телефон.

Свържете се с нас по е-майл или ни звъннете на тел: 0889 704 804, за да изработим най-красивия и качествен вариант за Вашите близки.