Паметник. БГ е каменоделска фирма с над 20-годишен опит в каменоделството и е член на Съюза на каменоделците в България. Фирма „Дан Комерс 09“ ЕООД разполага със СОБСТВЕН ЦЕХ за обработка на камък и изработка на надгробни плочи и надгробни паметници , работим без посредници !!! За това и цените ни са ниски в сравнение с други прекупвачи и агенции, а качеството изключително високо. Ние държим на качеството и за това говорят многобройните ни доволни клиенти, които ни препоръчват на техни познати. Не работим с изкуствено оцветен и некачествен материал, който след само няколко години ще се измени цветово и цветовете ще потъмнеят или избелеят. Ние работим в екип от професионални каменоделци, сертифицирани и обучени, така че можем да изработим абсолютно всичко, което пожелаете, стига обекта да позволява това. Всеки надгробен паметник е ръчна изработка, така че могат да се добавят или махнат елементи на всяка надгробна плоча.

Ако търсите бюджетни паметници или евтини паметници, може да разгледате цени на надгробни паметници в раздела ни : ЦЕНИ, както и Паметници от МРАМОР.

Ако търсите луксозни и запомнящи се модели надгробни паметници, най-вече плочите от гранит, то може да разгледате в каталог Паметници от ГРАНИТ.

За повече информация относно времето за изработка на паметник, цени на паметници и други, моля позвънете на тел : 0889 704 804 или заповядайте в работилницата ни .