Модели надгробни паметници цени

Цените на надгробни паметници зависи изцяло от сложността на изработка или от вида на камъка на изработената надгробна плоча.

Ако бюджетът Ви е ограничен, ние препоръчваме да се спрете на паметник от мрамор. Мраморните плочи са евтин и красив вариант за изграждането на всеки гроб.

Цени на надгробни плочи от мрамор може да разгледате в раздел „ЦЕНИ“. Имаме промоции на паметни плочи с включен надпис и порцеланова снимка размер 9/11 към цената на паметника. Ако желаете цялостно оформяне на гроб, то предлагаме нискобюджетни пълни комплекти, които включват: мраморен паметник, бетонов-фундамент (основа), рамка с мраморни ленти, порцеланова снимка и надпис, като цените стартират САМО от 750 лв. за пълния комплект. Към всеки гроб и изработка на паметник могат да се добавят и допълнителни елементи като ваза от мрамор, фенер от мрамор, мраморна масичка, настилка от мрамор върху бетоновия-фундамент , покривна плоча от мрамор , пълнене на пръст и замазска с бели камъчета , статуии от ангелчета, гъбълби и т.н.

А всички модели надгробни плочи, които предлагаме може да разгледате в раздел „ПАМЕТНИЦИ ОТ МРАМОР“. Относно цена на надгробен паметник или цялостно оформяне на гроб , моля позвънете на тел: 0889 704 804 или направете запитване по e-mail : office@pametnik.bg , като задължително посочите номер на модел паметник, за да можем да ви дадем конкретна цена за него.

Ако пък желаете луксозни надгробни паметници , то може да се спрете на цялостно изграждане на гроб и плоча от гранит. Може да разгледате всички модели паметници от гранит, които предлагаме в раздел : „ПАМЕТНИЦИ ОТ ГРАНИТ“. Цена на паметници от гранит най-основно зависи от вида на гранита, който ще изберете, като най-бюджетният вариант е сив гранит.