Каменоделска фирма „Дан Комерс 09“ ЕООД (Pametnik.BG) изработва надгробни паметници в София от мрамор, гранит, варовик , паметници с триплекс.

Разгледайте в КАТАЛОГ за модели надгробни паметници в различните раздели :

  • Паметници от ГРАНИТ
  • Паметници с ТРИПЛЕКС
  • Паметници от МРАМОР
  • ЦЕНИ

В раздел „Цени на надгробни паметници“ може да видите сегашните ни промоции на паметници , както и цени за пълен комплект изграждане на гроб. Цените са ни достъпни и работим с високо качество, тъй като разполагаме със собствен цех в гр.София и работим без посредници. Всички каменоделци в нашия екип са сертифицирани и с дългогодишен опит.

За останалите модели надгробни паметници, цената зависи от сложността на изработка и добавените елементи, за това най-добре е да направте запитване чрез е-майл, чрез платформата в сайта ни или по телефон.

Фирмата ни е с над 20-годишен опит в каменоделските услуги и член на Съюза на българските каменоделци. Имаме и много налични модели, които може да разгледате в работилницата ни. Точен адрес може да видите в раздел „Контакти“.

Работим с ВСИЧКИ гробищни паркове в гр.София и страната !

Свържете се с нас по е-майл или ни звъннете на тел: 0889 704 804 за повече информация , или направете своето запитване в платформата ни за запитвания в раздел „Контакти“.