Плюсове :

  • Най-високо качество : Надгробните паметници от гранит абсолютно оправдават високата си цена. Гранитните паметници са най-качествените паметници, които може да изберете за Вашите близки. Като вид камък е най-удачният избор за каквото и да било, от гранитни облицовки, гранитни плотове, камини от гранит, стълби от гранит и т.н.

  • Изисква минимална поддръжка : За разлика от мраморните плочи, гранитните плочи изискват минимална поддръжка след време, за да останат с визията си от самото начало, почти не се цапат, не попиват мръсотия, храни и напитки, което ги прави на практика вечни.

  • Не потъмняват, не избеляват и не патинират: Качествените изработени надгробни паметници от гранит не би трябвало да потъмняват или избеляват и не патинират. Ако надгробната плоча от гранит се промени цветово във времето, то означава, че материалът, от който е напправен е изкуствено оцветяван и некачествен. Ние не работим с оцветен и изкуствен гранит, за това може да бъдете сигурни в качеството и гаранцията, която ви даваме !!!

Минуси:

    • Висока цена: Единственият минус, който може да се отбележи за паметници от гранит е по-високата им цена. Това се дължи на масивния и качествен материал сам по себе си , какъвто е гранитът. Но именно това го прави толкова луксозен, издържлив и естетически красив в изработка на надгробни паметници, кухненски плотове от гранит, стълбища от гранит, гранитни облицовки и други.

  • Повече информация относно модели на надгробни паметници от мрамор, надгробни паметници от гранит или цени на надгробни паметници може да разгледате в раздела ни КАТАЛОГ .